Woordje van de directie

Een school kiezen voor uw zoon of dochter is niet eenvoudig, U wil immers (terecht) het allerbeste voor uw kind.

Een warme welkom op De Schans. Veel plezier bij de digitale ontdekkingstocht van onze school.

Bij ons is iedereen welkom, omdat JIJ als persoon belangrijk bent voor ons, je bent geen nummer, je bent een persoontje met een eigen mening, een eigen karakter, je bent immers UNIEK. Je hebt dan ook recht op onderwijs dat aan jou is aangepast, onderwijs op maat van elke leerling.

Het is enorm belangrijk dat uw kind zich thuis voelt op onze school, zo kunnen wij uw zoon / dochter optimaal begeleiden en helpen om op te groeien tot creatieve en leergierige jongeren.

Een kwaliteitsvolle school is een school in beweging, steeds op zoek naar de noden van haar leerlingen, met oog voor maatschappelijke verschuivingen, met permanente inspanningen om zich verder te professionaliseren.

Basisschool De Schans is een school met een eigen visie, onze kinderen moeten graag naar school komen, elke dag opnieuw.
Gelegen in een groen kader zorgen we voor een goede en degelijke individuele begeleiding van al onze leerlingen.

De Schans is kind- en klantvriendelijk en we staan garant voor degelijk en gestructureerd kwaliteitsonderwijs. Er is een zeer degelijke voorbereiding op het secundair onderwijs.

Iedereen is welkom, onze deur staat altijd en voor iedereen open. Wij leveren onderwijs op maat van elke leerling.

Meer zin gekregen om onze school te bezoeken? Ik nodig jullie dan ook graag uit voor een bezoekje aan onze school. Van harte welkom.

Sofie Schramme
directie